Bloemen Praktijk Shufu

Tarieven, vergoedingen, bereikbaarheid

Tarieven, vergoedingen, bereikbaarheid

Tarieven:

–  therapeutische behandeling acupunctuur: 58 euro (erkend door het CAT)

–  therapeutische behandeling shiatsu: 58 euro (erkend door LVNT)

–  therapeutische behandeling  shiatsu kinderen t/m 16 jaar: 45 euro (erkend door LVNT)

Bereikbaarheid

De praktijk is op de tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig.

De praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (lijn 2, lijn 132 en de buurtbus). Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vergoedingen

Praktijk Shufu is aangesloten bij beroepsverenigingen  LVNT  (shiatsutherapie, lidmaatschapnummer 14.046) en het CAT (acupunctuur, lidmaatschapnummer CM 2714). Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw pakket en zorgverzekeraar. De actuele lijst waarin u kunt zien of uw ziektekostenverzekeraar de behandelingen vergoedt kunt u vinden op de website van beroepsvereniging LVNT en het CAT.

Ook is Praktijk Shufu aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ  (licentienummer 174216R) en geschillencommissie SCAG.

Uw privacy is bij Praktijk Shufu conform de AVG (algemene verordening gegevensbescherming). Zie hiervoor het privacybeleid op deze website.

Graag wil ik de behandelingen contant met u afrekenen of via bankoverschrijving.  U krijgt dan een factuur per mail toegestuurd die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd of verzet worden. Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.